Σπύρος Πώρος: «Πέρασα κορωνοϊό, αυτό που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα» (Video)
3 years, 7 months ago
6

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με κορωνοϊό για μια ολόκληρη εβδομάδα νοσηλεύτηκε ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Κύπρο για δουλειά -έχοντας αρνητικό τεστ- ωστόσο μετά από λίγες μέρες ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Σύντομα, τα συμπτώματα άρχισαν να γίνονται πιο έντονα με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Πέρασα τον κορωνοϊό, αυτό που θα περάσουν όλοι αργά ή γρήγορα. Έκανα το τεστ για να πάω στην Κύπρο και βγήκε αρνητικό. Μετά άρχισαν τα συμπτώματα… Επιδεινώθηκε ο πυρετός όταν έφτασα Ελλάδα, άρχισαν να πονάνε οι πνεύμονές μου και τότε θεώρησα σκόπιμο να πάω στο νοσοκομείο. Κάθισα μια βδομάδα και έφυγα, γιατί ήταν ψυχολογικό το θέμα…

Έφυγα δυο μέρες νωρίτερα, ήταν δύσκολο να είσαι μόνος σου. Είμαι ευγνώμων που το πέρασα στην Ελλάδα και σε ελληνικό νοσοκομείο, με Έλληνες γιατρούς. Από τη πρώτη στιγμή που το έμαθα βγήκα και το είπα. Δεν φοβάμαι, δεν είναι ευχάριστο να το περάσεις. Πρόσεχα όσο μπορώ. Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει είναι βλάκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός φωτογράφος, μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.