Στάθης Παναγιωτόπουλος – Συγκλονιστικό μήνυμα από τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή – «Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή;»
2 years, 4 months ago
6

Το δικό της μήνυμα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο έστειλε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, της νεαρής φοιτήτριας που έβαλε τέλος στη ζωή της στη Θεσσαλονίκη το 2016, αφότου προσωπικές στιγμές και φωτογραφίες της δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και επιπρόσθετα η ίδια έπειτα έπεσε θύμα ακραίου bullying.

Η κ. Σταυρούλα Κοεμτζή, η οποία ακόμα μέχρι και σήμερα προσπαθεί να αποδείξει πως ο θάνατος της κόρης της δεν ήταν αυτοκτονία, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τι ένιωσε και τι σκέφτηκε όταν άκουσε την είδηση στα μέσα, η ίδια είπε: «Ένιωσα πολύ μεγάλη λύπη, πολύ μεγάλη ντροπή κι επίσης με γύρισαν μνήμες πολύ πίσω. Και δυστυχώς οι μνήμες ήταν κακές»

«Από εκεί που δεν το περιμένεις, από εκεί σου έρχεται», δήλωσε η ίδια, αναφερόμενη στο ότι κανείς δεν φαίνεται να γνώριζε τη δράση του πρώην συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, ακόμα και από το στενό του περιβάλλον.

Για την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είπε: «Ένωσα πάρα πολύ άσχημα. Μέσα από την κοπέλα ένιωσα τη Γαλήνη μου. Εγώ σαν μαμά της Γαλήνης μπορώ να έρθω στη θέση της κοπέλας και να την καταλάβω και να την νιώσω. Αν και δεν τα βίωσα εγώ, τα βίωσε το παιδί μου, και πάλι».

«Ξέρεις τι θα ήθελα να πω στον ίδιο;» ρώτησε η κ. Κοεμτζή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Δεν ήθελα ούτε να τον βρίσω, ούτε να φωνάξω, ήθελα να του κάνω απλά μια απλή ερώτηση: «Έχεις μάνα; Έχεις αδερφή; Δεν ξέρω αν έχει. Μπορεί να έχει, μπορεί να μην έχει. Είναι γυναίκες».

Ερωτηθείσα για το αν πιστεύει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα τιμωρηθεί, η ίδια είπε: «Μπορεί να τιμωρηθεί. Γιατί βλέπω ότι η κοπέλα πολύ καλά έκανε και έκανε καταγγελία και πολύ καλά θα κάνει να το φτάσει στα άκρα. Γιατί ο Στάθης και ο κάθε Στάθης δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διασύρουν και να διαπομπεύουν και να χαλάνε όνειρα και ψυχές αθώων γυναικών και κοριτσιών».