Στο Καναλλάκι Πρέβεζας υπερτυχερός του ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» – Κέρδισε 1.000.000 ευρώ
1 year, 1 month ago
6

Μόλις 10 ευρώ χρειάστηκε ένας υπερτυχερός στο Καναλλάκι Πρέβεζας για να γίνει εκατομμυριούχος, χάρη στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ».

Ομεγάλος νικητής προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό από το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Λάζαρου Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην οδό Αγίου Παντελεήμωνος 15, κερδίζοντας 1.000.000 ευρώ: «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Όλη η περιοχή μιλάει για το ευχάριστο γεγονός και τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη χαρά μας, που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη του καταστήματός μας. Είναι απίστευτο πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου με μόλις 10 ευρώ», αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνου.

Το τυχερό κατάστημα στο Καναλλάκι

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα του κ. Κωνσταντίνου καταγραφεί μια σημαντική επιτυχία. «Το κατάστημα μας λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες και στο παρελθόν, καθώς δύο φορές είχαμε δώσει περισσότερα από 160 εκατομμύρια δραχμές σε νικητές πρώτης κατηγορίας του ΛΟΤΤΟ. Η πιο πρόσφατη επιτυχία μας κάνει για μια ακόμα φορά πολύ χαρούμενους και τον πελάτη μας 1.000.000 φορές περισσότερο», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνου.

 

Λάζαρος Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Καναλλάκι Πρέβεζας

Λάζαρος Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Καναλλάκι Πρέβεζας

 

Η οικογένεια λαχνών ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ»

Το παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΕΦΤΑΡΙΑ» ανήκει στην ομώνυμη οικογένεια λαχνών, με τα μεγάλα κέρδη. Ο κ. Κωνσταντίνου εξηγεί: «Η οικογένεια των εφταριών αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ. Τα «ΕΦΤΑΡΙΑ», στα οποία ο μεγάλος τυχερός κέρδισε το μέγιστο ποσό του εκατομμυρίου από το κατάστημά μας, τα «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», που μοιράζουν κέρδη έως και 500.000 ευρώ, τα «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με κέρδη έως και 200.000 ευρώ και τα «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», με έπαθλο έως και 100.000 ευρώ. Τα ΣΚΡΑΤΣ της οικογένειας «ΕΦΤΑΡΙΑ» δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάποιος μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής».

Η εφαρμογή OPAP Store App

Οι παίκτες του ΣΚΡΑΤΣ μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς τους μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App για να τσεκάρουν αν έχουν κερδίσει. Παράλληλα, συμμετέχουν και στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούν προνόμια και δώρα.