Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου
1 month, 3 days ago
6

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Στο νοσοκομείο έκτακτα βρίσκεται η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, η Πόπη Τσαπανίδου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για την αντιμετώπιση ενός κρυολογήματος που την ταλαιπωρεί, το οποίο φαίνεται πως εξελίχθηκε σε πνευμονία.

Σύμφωνα με πηγές της Κομουνδούρου, δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της και θα λάβει εξιτήριο εντός των επόμενων ημερών.

«Ταυτίζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως έγινε γνωστό, η Πόπη Τσαπανίδου είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτησή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Mετά την επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για μια «εξαιρετική δημοσιογράφο, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα» που θα «συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό αγώνα» του κόμματος, η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έστειλε το δικό της μήνυμα.

 

 

«Κάποιες αποφάσεις, είναι πιο δύσκολες από άλλες. Σου αλλάζουν τη ζωή, σε φέρνουν αντιμέτωπο με πτυχές του εαυτού σου που ξαφνιάζουν και σένα τον ίδιο, με τη δυναμικότητα που διεκδικούν να εμφανιστούν. Πήρα λοιπόν μια απόφαση και θέλω σήμερα να την μοιραστώ μαζί σας.

Πριν λίγο καιρό, δέχτηκα μια πρόταση καθαρή, ξάστερη και συγκεκριμένη. Μια πρόταση απαιτητική που με τίμησε και με συγκίνησε. Σύντομα θα με βλέπετε και θα με ακούτε να επικοινωνώ τις θέσεις, τις απόψεις, τις προτάσεις και τις δράσεις του Σύριζα.

Πριν το αποφασίσω, το συζήτησα με τις κόρες μου και λίγους δικούς μου ανθρώπους και βεβαιώθηκα τόσο για την επιλογή μου, όσο και για την υποστήριξή τους.

Παραιτήθηκα – αιφνιδιαστικά ομολογώ- από ένα κανάλι που με εμπιστεύτηκε για την θέση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου. Άφησα την ζώνη ασφάλειας που είχα χτίσει, ενώ ήμουν στο καλύτερο της σημείο. Και διαδέχομαι τον Νάσο Ηλιόπουλο που θα κατέβει υποψήφιος και του εύχομαι με όλη μου την ψυχή καλή τύχη.

Μακριά από το γνώριμο, το σίγουρο, το ασφαλές, την άξια ομάδα που με στήριζε, επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια άλλη -νέα- ομάδα ανθρώπων που έχουν όραμα. Προοδευτικό όραμα, στόχους και αγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Γιατί αυτό το βήμα; Γιατί πιστεύω ότι οι εποχές που ζούμε χρειάζονται δουλειά και όχι μόνο κριτική. Και στην ηλικία που βρίσκομαι, είμαι πια έτοιμη να περάσω και στην άλλη πλευρά. Να δοκιμάσω, να κάνω ότι μπορώ, για να σας εξηγήσω το όραμα που έχει ο Σύριζα – Π.Σ. Το οποίο θα πρέπει να κριτικάρει πλέον κάποιος άλλος δημοσιογράφος στην θέση που αφήνω.

Στην πραγματικότητα δηλαδή, πάλι τα νέα θα σας λέω. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε, αλλά θα σας εξηγώ τα νέα ενός πολιτικού κόμματος με του οποίου τις απόψεις ταυτίζομαι. Κι έχω και εγώ τους ίδιους φόβους και τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. Θα χρειαστεί να μεταφράσω κάποια πράγματα, να πάρω τις απαντήσεις σε άλλα για να μπορέσω να σας τα μεταφέρω. Γιατί το σημαντικό δεν είναι μόνο να αλλάζουμε αλλά να καταλαβαίνουμε πως και τι αλλάζουμε».