Συναγερμός στο Α.Τ. Πατησίων: Θετικός στον κορονοϊός ένας 17χρονος Πακιστανός
3 years, 8 months ago
6

Νέος συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας 7χρονος πακιστανικής καταγωγής.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, επικαλούμενος την ΕΡΤ, ο ανήλικος είχε μεταφερθεί στο τμήμα για προστατευτική φύλαξη ώστε να μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες σε κάποια δομή φιλοξενίας.

Βάσει των πρωτοκόλλων χθες του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και προέκυψε πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης για όσους ήρθαν σε επαφή με τον νεαρό.

Έξι αστυνομικοί με κορονοϊό στο Α.Τ. Ομονοίας
Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν χθες και έξι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ μέσω του απογευματινού δελτίου ειδήσεων, σημειώνοντας πως οι αστυνομικοί έχουν τεθεί σε 14ήμερη καραντίνα, όπως επίσης και όλοι οι κρατούμενοι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο αλλοδαπός κρατείτο στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όμως λόγω έλλειψης χώρου μεταφέρθηκε στο τμήμα Ομονοίας. Το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό.

Στην Αθήνα βρίσκονται σε καραντίνα τουλάχιστον άλλοι 14 αστυνομικοί από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, όπου εντοπίστηκε πρόσφατα κρούσμα της COVID-19.

Πηγή: newsbeast.gr