Συνεχίζεται η μεγάλη “εξοδος” των Αθηναίων πριν από το lockdown: Χαμός στην Αττική Οδό – ΦΩΤΟ αναγνώστη
3 years, 5 months ago
6

Λιγότερο από 24 ώρες έμειναν για να τεθεί σε εφαρμογή το δεύτερο lockdown στη χώρα μας, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Από το πρωί της Παρασκευής, οι Αθηναίοι “εγκαταλείπουν” την Αθήνα για να περάσουν μακριά από την πρωτεύουσα την καραντίνα.

Από νωρίς σήμερα το πρωί η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι αισθητά αυξημένη, με την Τροχαία Αττικής να είναι σε επιφυλακή, προκειμένου να διευκολύνει τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Μποτιλιάρισμα, αυξημένη κίνηση ή και χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται αυτή την ώρα στην Αττική οδό. Από φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, φαίνονται δεκάδες αυτοκίνητα στην Αττική Οδό να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

“Καθυστερήσεις 20΄-30′, από έξοδο Λ.Μαραθώνος έως έξοδο για Λαμία, προς Ελευσίνα καθώς επίσης και από Αγία Παρασκευή έως έξοδο για Λαμία, στην Δυτική Περιφερειακή Υμηττού. Καθυστερήσεις 5΄-10΄, από Λ.Ηρακλείου έως Λ.Κηφισίας, προς αεροδρόμιο” αναφέρει στο Twitter η Αττική Οδός.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

enikos.gr