Συνελήφθη Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα
10 months, 25 days ago
6

Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ο 35χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές ο οποίος νωρίτερα είχε προσαχθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 46χρονης τρανς, Άννας Ιβάνκοβα, στις 10 Ιουλίου στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Υπενθυμίζεται πως η σορός της 46χρονης εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές φέρονται να έχουν στα χέρια τους αποδείξεις πως την ημέρα της δολοφονίας, ο 35χρονος είχε επισκεφθεί την πολυκατοικία που διέμενε το θύμα στη Φυλής και είχε αποχωρήσει από αυτή με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, από την έρευνα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος, εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 35χρονου.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η Ιβάνκοβα δέχθηκε 15 χτυπήματα σε όλο της το σώμα, ενώ σοκ προκάλεσε στους αστυνομικούς η κατάσταση στην οποία βρισκόταν το κεφάλι της καθώς από τα χτυπήματα είχε σχεδόν παραμορφωθεί.