ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Πολάκης έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»
1 year, 5 months ago
6

Μετά την ανάρτηση του βουλευτή του κόμματος, ο οποίος στοχοποίησε συγκεκριμένα πρόσωπα κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος», πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι όποιος πιστεύει πως μπορεί να χαράζει δική του πορεία έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός κόμματος.

«ΟΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», σχολιάζουν οι εν λόγω κύκλοι.

Άθλια επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών στελεχών

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στοχοποιεί ευθέως μια σειρά από πρόσωπα, κάνοντας λόγο για «βαθύ κράτος» και απειλώντας πως αν δεν «καθαρίσουμε» από αυτούς «δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά».

Δεν διστάζει μάλιστα να δημοσιεύσει, εκτός από τα ονόματά τους, και φωτογραφίες τους.  Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης καταφέρεται κατά 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών, του επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, καθώς και των 13 δικαστών που έκριναν ένοχο τον Νίκο Παππά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα» – την οποία αποκαλεί «Πρώτο Φλέμα» – που στο σημερινό πρωτοσέλιδό της φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα. Στην πραγματικότητα, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αποτελεί απάντηση στα όσα δήλωσε σήμερα στην εφημερίδα ο πρόεδρoς του κόμματος, στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκει και ο ίδιος, καθώς ο βουλευτής επιμένει να δίνει τη δική του ερμηνεία στη φράση «η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς» και να διαφοροποείται ξανά.