Τέμπη: Άγριο ξέσπασμα Μικρούτσικου για Πορτοσάλτε – «Ήμουν εκεί όταν εκκολάφθηκε αυτό το αβγό»
1 year, 3 months ago
6

Έδειξε περίτρανα την οργή του κατά του «ανεπίτρεπτου, ανυπόστατου και ανιστόρητου» όπως τον αποκάλεσε.

Με ένα άγριο ξέσπασμα κατά του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε συνόδευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την επιστροφή του στο πλατό της τηλεόρασης, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιτέθηκε κατά του Πορτοσάλτε εξαιτίας των όσων είπε ο τελευταίος σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, αφού υποστήριξε πως «τα δυστυχήματα είναι… θυσίες για να βελτιωθούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα ανέβαινα κι εγώ στο τρένο αν…» – Σάλος με ανάρτηση του Αγγελάκα για τα Τέμπη

Χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και χωρίς να μασάει τα λόγια του, έδειξε περίτρανα την οργή του κατά του «ανεπίτρεπτου, ανυπόστατου και ανιστόρητου» όπως τον αποκάλεσε.

«Πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια»

«Έχω μία πάγια αντίληψη για τους δημοσιογράφους και την ελευθεροτυπία, για την οποία πρέπει να δίνεται μάχη, γιατί τα πάγια συμφέροντα θέλουν να τους καθυποτάξουν. Για μένα το Watergate είναι αποτέλεσμα δύο δημοσιογράφων κόντρα στην CIA και τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Από την άλλη μεριά υπάρχουν τόσοι διαπλεκόμενοι σε αυτόν τον χώρο, τόσοι κερατάδες που είσαι αναγκασμένος να διαχωρίζεις τη θέση σου. Yπάρχουν τόσοι κερατάδες που πρέπει να διαχωριστεί ο ερευνητής δημοσιογράφος από τα λαμόγια. Δεν μπορούμε να το γενικεύουμε. Εγώ λέω και τα ονόματα και τα επίθετα», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικούτσικος μετά την επιστροφή του στο Super Κατερίνα.

«Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου»

Στη συνέχεια όταν του ζητήθηκε να πει όνομα, δεν δίστασε να το αναφέρει και μάλιστα με βαρύτατους ισχυρισμούς: «Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό.portosalte

Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα “τι ναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός…Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι αυτός που είπε “επιτέλους θα φτιάξουμε δρόμους;” Και κάθομαι εδώ τώρα; Δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ».

in.gr