Τερίμ: Μου τηλεφώνησε ο Ερντογάν και με συνεχάρη για τη συμφωνία με Παναθηναϊκό
1 month, 28 days ago
6

Στην αποκάλυψη για το συγχαρητήριο τηλεφώνημα που δεχτηκε από τον Ταγίπ Ερντογάν μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο Φατίχ Τερίμ με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sabah, λίγο μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

Ο έμπειρος προπονητής είπε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Απ’ όσο γνωρίζω, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Όπου πηγαίνω, πηγαίνω για να κερδίσω και δεν βάζω απλά τις υπογραφές μου στο χαρτί… Τα κάνω όλα με την καρδιά μου» είπε αρχικά ο Τούρκος προοπονητής και συνέχισε: «Υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τεσσάρων ομάδων, οι αντίπαλοί μας είναι και καταρτισμένοι και δυνατοί, τους σέβομαι. Ως Παναθηναϊκός θέλουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε την επιτυχία στην Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο για το θέμα αυτό».

«Φυσικά και παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Γνωρίζω όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχω τον πλήρη έλεγχο, οπότε θέλω να συναντήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό, να δω τις αδυναμίες μας και να δουλέψω πάνω σε αυτές» πρόσθεσε ο Τερίμ, ενώ στο τέλος έκανε και την αποκάλυψη: «Μόλις έφτασα, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο Ερντογάν και με συνεχάρη για αυτή την κίνηση».