Τέτη Σχοινάκη: Πέθανε η ηθοποιός
1 month, 23 days ago
6

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η είδηση έγινε γνωστή από την Αννα Φόνσου με ανάρτηση στον λογαριασμό «Σπίτι του ηθοποιού» στο Facebook.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Έφυγες Τέτη μου αγαπημένη….ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη για να σε δω αλλά δεν πρόλαβα… ίσως βρεθούμε σ έναν άλλο κόσμο.. μακριά από θλίψεις και αδιαφορία… Αντίο σεμνή μου φίλη…Σ αγαπώ…».

Δείτε την ανάρτηση

Στιγμιοτυπο_οθονης_2024-03-04_114814

Όπως αποκάλυψε η Άννα Φόνσου στο «Πρωινό», η Τέτη Σχοινάκη πάλευε με την ασθένεια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ τις προηγούμενες μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία και ζύγιζε 29 κιλά.

Η ηθοποιός είπε κλαίγοντας στην εκπομπή: «Της είχα τηλεφωνήσει χθες και της είπα ότι θα πάω σήμερα. Δεν πρόλαβα να την δω, πέθανε πριν από δύο ώρες. Ήταν μια εξαίρετη ηθοποιός, δεν ήταν μόνο σε βιντεοταινίες, είχε δουλέψει και στο θέατρο, ήταν και θεατρική ηθοποιός. Ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, αυτό είναι δεύτερο, μπροστά στο ταλέντο το υποκριτικό και την αξιοπρέπειά της».

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν ήξερε κανείς για την ασθένειά της, δεν ήθελε να το μάθει. Εμείς ήμασταν κοντά της, με το “Σπίτι του Ηθοποιού”».

Τέλος, ανέφερε ότι μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο σπίτι της όπου και πέθανε.

Η Τέτη Σχοινάκη είχε πολλές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980 και σε θεατρικές παραστάσεις. Μερικές από τις ταινίες στις οποίες είχε παίξει ήταν τα «Έλα να δοκιμάσουμε», «Γάτα εσύ γάτος κι εγώ», «Γυμνά σκάνδαλα», «Η κρουαζιέρα του έρωτα» και «Κυνηγώντας τον έρωτα».