Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ – Eπιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της Realnews
10 months, 5 days ago
6

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η EΛ.ΑΣ. σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ της Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη δράση των εκτελεστών του δημοσιογράφου, μετά από έρευνα δύο ετών.

Τη σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media.

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη. Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», πρόσθεσε.