Θεσσαλονίκη: 27χρονος έκρυψε 22 κιλά ηρωίνης στο αυτοκίνητό του – Δείτε βίντεο
11 months, 18 days ago
6

Στην κατάσχεση περισσότερων από 22 κιλών ηρωίνης που ένας 27χρονος είχε κρύψει στο αυτοκίνητό του προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το αυτοκίνητο με οδηγό τον 27χρονο εντοπίστηκε να κινείται στην εθνική οδό και ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. και πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Συνολικά κατασχέσθηκαν 22,883 κιλά ηρωίνης μοιρασμένα σε 45 δέματα, τα οποία είχε βάλει σε ειδικές κρύπτες πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού και στο πίσω μέρος του ηχοσυστήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 27χρονος ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Κατά την ανακοίνωση της αστυνομίας ο ρόλος του ήταν να παραλάβει τα ναρκωτικά από την Αθήνα και να τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκαν επίσης, το όχημα, το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 27χρονος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

iroini-narkotika
Τα ναρκωτικά και τα άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.