Θεσσαλονίκη: Εστιατόριο μοιράζει δωρεάν για ένα μήνα φαγητό σε όσους έχουν ανάγκη
3 years, 5 months ago
6

Tο εστιατόριο “Στα καλά καθούμενα” στη Θεσσαλονίκη προέβη σε μια υπέροχη κίνηση στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Ο Στέφανος Σαράτσης είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Στα Καλά Καθούμενα» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και εμπνευστής της εξαιρετικής αυτής ιδέας.

Από αύριο 2 Νοεμβρίου και για όλο τον μήνα,κάθε πρωί θα μαγειρεύουμε και θα προσφέρουμε δωρεάν φαγητό ψωμί και νερό,από τις 11:30 ως τις 12:00,σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπορούσαν πριν να βρεθούν στο ΣΥΣΣΙΤΙΟ της εκκλησίας ενώ τώρα δεν μπορούν λόγο της απαγόρευσης στην εστίαση. Ξεχάσαμε ότι μαζί με τα καταστήματα εστίασης έκλεισαν και οι αίθουσες συσσιτίων που μπορούσαν να συντηρήσουν με φαγητό τόσους ανθρώπους.

Προσωπικά γνωρίζω και πολλούς συναδέλφους μου οι οποίοι ταπεινά εξυπηρετούσαν ανθρώπους που είχαν ανάγκη όσο τα καταστήματα ήταν ανοιχτά. Τώρα όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη ακόμη και το φαγητό είναι σε απόγνωση.Γιαυτον τον λόγο θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε με τα απαραίτητα,στο μέτρο του δυνατού,καθημερινά για μισή ώρα όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα και θα πρέπει να τηρήσουμε όλα τα μέτρα εκτός καταστήματος με ατομική ευθύνη από τον καθένα μας. Όλοι μαζί μπορούμε. Να έχουμε όλοι μια όμορφη εβδομάδα. Υ.Γ.Με ένα πιάτο φαΐ κανείς δεν έγινε φτωχότερος!!!