Θεσσαλονίκη – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του ντελιβερά – Τον διέλυσε… ήταν ακαριαίος θάνατος
2 years, 5 months ago
6

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό χαμό του 47χρονου ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, πατέρα δυο παιδιών. Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου, όταν τον παρέσυρε και τον σκότωσε ένας 21χρονος στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου.

Ο νεαρός οδηγούσε ένα αυτοκίνητο και ερχόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πέρασε με κόκκινο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο μηχανάκι του θύματος.

Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει στα στενά της περιοχής. Όμως λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Η οικογένεια του 47χρονου είναι συντετριμμένη

Μιλώντας στον ANT1, ο πατέρας του θύματος ανέφερε πως ο 21χρονος αλλοδαπός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

  • Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη – Ελεύθερος ο νεαρός που σκότωσε τον ντελιβερά – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη

«Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στη συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από τη Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι. Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε… ακαριαίος θάνατος», σημείωσε.

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα χθες (31/10) και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος, με την ημερομηνία να μην έχει γίνει προς το παρόν γνωστή.

Στο μεταξύ, οι συνάδελφοί του διανομείς παργματοποιούν αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη. Απευθύνουν έκκληση για τις άθλιες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να εξασφαλίσουν όπως λένε το «μεροκάματο του τρόμου».

  • Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη – Οργή για τον θάνατο του ντελιβερά – Το αυτοκίνητο έκανε κόντρες

«Φεύγουμε από το σπίτι και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε» φωνάζουν και προσθέτουν: «Φοβόμαστε καθημερινά ότι θα αφήσουμε ορφανά τα παιδιά μας. Είναι χειρότερα από εμπόλεμη ζώνη εκεί έξω».

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συγκεντρωμένων αναφέρει ότι στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η θανατηφόρα παράσυρση του 47χρονου γίνονται κόντρες με αυτοκίνητα, ενώ έχει γίνει σχετική αναφορά στις Αστυνομικές Αρχές.

 

in.gr