Θοδωρής Φέρρης – Θετικός στον κοροναϊό για δεύτερη φορά ο τραγουδιστής όντας πλήρως εμβολιασμένος
11 months ago
6

Ντόμινο κρουσμάτων στην ελληνική σόουμπιζ. Ο ένας μετά τον άλλον, διάσημοι καλλιτέχνες και πρόσωπα της τηλεόρασης ανακοινώνουν ότι έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κοροναϊό.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρίσκονται σε καραντίνα είναι και ο Θοδωρής Φέρρης.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής νοσεί για δεύτερη φορά, αν και εμβολιασμένος.

«Είμαι σε περίεργη κατάσταση»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/12) μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Περιέγραψε την περιπέτειά του και αποκάλυψε τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρήσαν.

«Δόξα τω Θεώ το πέρασα ήπια για άλλη μια φορά. Είναι η δεύτερη φορά που το περνάω, το είχα περάσει ξανά στην αρχή της πανδημίας και το πέρασα σχετικά ήπια. Ήμουν εμβολιασμένος. Κάναμε ό, τι έπρεπε και ό, τι χρειάστηκε. Για άλλη μια φορά είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση με όλο αυτό που έγινε. Οπότε εκτός από τον κοροναϊο είμαι σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση όπως καταλαβαίνατε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για εμένα τα συμπτώματα κράτησαν μιάμιση ημέρα. Τώρα είμαι αρνητικός. Έκανα αρκετά τεστ και από εχθές όλα βγαίνουν αρνητικά. Έκανα πυρετό και αυτό όσο και να είναι σε τρομάζει. Είχα πολύ πόνο στο κόκαλα και στη μέση. Για μια ημέρα ήμουν στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς ήταν μια ημέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο