Θρίλερ με 29χρονη που εξαφανίστηκε στο Νέο Ηράκλειο – Αγνοείται εδώ και οκτώ μήνες
3 years, 7 months ago
6

Την εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας δύο παιδιών, της Δήμητρας Ζιβανού από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Γραμμή Ζωής.

Σύμφωνα με τη μητέρα της η οποία μίλησε στο protothema.gr η κόρη της έχει να δώσει σημεία ζωής από τα τέλη Μαρτίου όταν η Δήμητρα επισκέφτηκε τη μητέρα της στο Νέο Ηράκλειο όπου και την είδε τελευταία φορά. Μάλιστα, η κόρη της έχει αποκτήσει δύο κοριτσάκια ηλικίας 13 και 10 ετών τα οποία μένουν με τον πατέρα τους.

exaf12

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή της κόρης μου γιατί είναι μεγάλο το διάστημα που έχουν χαθεί τα ίχνη της. Είμαι μόνη μου και ο μόνος άνθρωπος που έχω αυτή τη στιγμή είναι η Δήμητρα. Ο πατέρας της έχει πεθάνει ενώ η άλλη κόρη μου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 26 ετών. Την παρακαλώ πολύ αν είναι καλά στην υγεία της να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί γνωρίζει πόσο πολύ την αγαπώ και και ξέρει ότι έχουμε ανάγκη η μία την άλλη γιατί μείναμε μόνες μας» λέει η μητέρα της στο protothema.gr

Η Δήμητρα Ζιβανού αγνοείται τους τελευταίους οχτώ μήνες και όλο αυτό το διάστημα η μητέρα της , την αναζητούσε μόνη της ενώ πριν από λίγες μέρες δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία και έτσι ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο Silver Alert. Η Δήμητρα Ζιβανού έχει καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατη. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με την Ελληνική Αστυνομία.

protothema.gr