Θρήνος στα «Παραπολιτικά» για τον θάνατο του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη
11 months, 6 days ago
6

Άφατη θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε διαμέρισμα της πλατείας Αττικής.

Η είδηση του αδόκητου θανάτου του έφερε θλίψη όχι μόνο στους οικείους του και στους συναδέλφους του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» αλλά και σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Το θύμα, ηλικίας 37 ετών, αφού είχε ολοκληρώσει την εργασία του, θέλησε να μαγειρέψει κάτι ώστε να φάει. Ωστόσο, φαίνεται ότι τον πήρε ο ύπνος με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η φωτιά.

Η τραγική ειρωνία είναι ότι η τελευταία είδηση που μετέδωσε ο Αντώνης Χρυσουλάκης στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λίγο πριν χάσει τη ζωή του, αφορούσε σε φωτιά σε εγκατελελειμμένο κτίριο στην Αθήνα.

Η σορός του Αντώνη Χρυσουλάκη, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Η ανακοίνωση του ομίλου Παραπολιτικών

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.
Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Ένα από τα καλύτερα παιδιά» – Το αντίο του Γιάννη Κουρτάκη

kourtakisgiaxrysoulaki


«Ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νεος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι. Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλο ταξίδι φιλε» γράφει στον αποχαιρετισμό του ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης.