«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;» -H Kατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση της μητέρας της μετά τις αντιδράσεις
1 year, 6 days ago
6

«Συγγνώμη» ζήτησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ.

Για «απαράδεκτη ανάρτηση» κάνει λόγο η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, ζητώντας συγγνώμη για προηγούμενη ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία αναπαρήγαγε το πρωτοσέλιδο για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό από τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», ανέφερε στη νέα της ανάρτηση.

«Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;»

Σημειώνεται πως η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μητέρα της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνας Στεφανίδη, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να γίνει «στόχος» από χρήστες των social media που την καλούσαν να πάρει θέση.

Έτσι, η Κατερίνα Στεφανίδη, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο που έγραφε: «Να μαζέψεις τη μητέρα σου», απάντησε: «Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;», σημειώνοντας παράλληλα σε άλλο σχόλιο πως δεν ταυτίζεται με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας της.

 

 

Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ

Bουλευτές και μέλη του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα τους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Παύλος Χρηστίδης, καταγγέλλουν την υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη  για ανάρτησή της στα social media, υιοθετώντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

Το γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς στελέχη του κόμματος ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να αποπέμψει τη συγκεκριμένη υποψήφια.

Ο  υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;» ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έγραψε τα εξής: «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή».

Μάντζος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο»

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», συμπληρώνει ο κ. Μάντζος.

real.gr