Τι λέει ένας από τους διαχειριστές της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο»
3 years, 8 months ago
6

Στον εισαγγελέα μεταφέρεται μέσα στη μέρα ο φάκελος για την υπόθεση της ομάδας του Facebook «Κανένα παιδί στο σχολείο με μάσκα», που αριθμεί δεκάδες χιλιάδες μέλη, με στόχο να φέρει προ των ευθυνών τους τους διαχειριστές της.

Ένας από αυτούς, ο Άγγελος, απόστρατος αξιωματικός (περισσότερα στοιχεία δεν έδωσε) μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm 107,7.

«Είναι ένα φρέσκο σάιτ που βάλλετε πανταχόθεν για διάφορους λόγους. Δεν είναι επίθεση φράση «Κανένα παιδί στο σχολείο με μάσκα», είναι μία επικεφαλίδα. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επίθεση και αυτό που κάνει η κυβέρνηση στα παιδιά. Έγκριτοι καθηγητές έχουν αποφανθεί ότι η χρήση της μάσκας και δεν προστατεύει και δυνητικά μπορεί να αφήσει και προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο διαχειριστής της σελίδας μίλησε και ονομαστικά για γιατρό που υποστηρίζει αυτή την άποψη.

«Λέει η κυβέρνηση, δεν το πάω προσωπικά, με μία γενικότητα, μάσκα στο σχολείο χωρίς να μπορεί να σκεφτεί τα προβλήματα που μπορεί να έχουν τα παιδιά πχ τα αυτιστικά ή με άσθμα» είπε. Τόνισε μάλιστα ότι θα ακολουθήσει όσα λέει η παιδίατρος του παιδιού του. «Όχι χρήση μάσκας πέρα των 10 λεπτών, αυτό θα τηρήσω» ανέφερε χαρακτηρίζοντας τη σελίδα στο Facebook ως «κίνημα».

«Ξέρετε τι μπορεί να δημιουργήσει μία μάσκα; Μέτρησα τον κορεσμό μου, το έχετε κάνει ποτέ; Ήταν πάντα 98 και πήγε στο 82 […] Ο κάθε λοιμωξιολόγος μπορεί να λέει ό,τι θέλει ή ό,τι του πούνε να πει. Είμαστε γονείς και θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας» είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

Πηγή: newsbeast.gr