Το «έλα να δεις» σε on air εκπομπή – Ο Βελόπουλος δεν ήθελε να μιλήσει με τον Γραμματέα της ΚΝΕ
23 days ago
6

Χαμός επικράτησε  στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1, όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος άκουσε ότι θα παρέμβει στην κουβέντα για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

«Δεν θέλω. Πω πω πω. Θα μιλήσει μετά ο κ. Αμπατιέλος», είπε αρχικά ο πρόεδρος τη Ελληνικής Λύσης, τονίζοντας πως πήγε να μιλήσει και όχι να αντιπαρατεθεί με εκπρόσωπο του ΚΚΕ. «Έχετε πρόεδρο κόμματος εδώ κ. Παπαδάκη. Με το ΚΚΕ δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Κύριε Παπαδάκη αποχωρώ τώρα. Δεν είναι εκλεγμένος ο κ. Αμπατιέλος. Δεν μπορώ. Το έχετε ξανακάνει σε πρόεδρο κόμματος; Με καλέσατε για να μιλήσω, όχι για να αντιπαρατεθώ», τόνισε στη συνέχεια.

Ο κ. Παπαδάκης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώνει τους καλεσμένους για το ποιος θα παρέμβει και ποιος όχι. «Δεν τον έβγαλα σε αντιπαράθεση. Δεν ενημερώνουμε τους καλεσμένους μας», του απάντησε για να διακοπεί η κουβέντα καθώς εκείνη ακριβώς τη στιγμή έγινε σύνδεση με το Εφετείο Αθηνών, όπου έφτανε εκείνη την ώρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι του 2020.