Το ξέσπασμα της μάνας της 15χρονης για το «ροζ» βίντεο: «Η κόρη μου έχει κατάθλιψη, δεν βγαίνει από το σπίτι»
14 days ago
6

«Μίλησα μαζί του και δεν δεχθήκανε να με δούνε ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του. Ούτε συγνώμη είπαν, αντίθετα με βρίσανε και με κάνανε ρόμπα…», υποστηρίζει η δύσμοιρη μάνα

Η είδηση για το «ροζ» βίντεο που διέρρευσε ένας νεαρός στο διαδίκτυο, με σκοπό τη διαπόμπευση μιας 15χρονης μαθήτριας, με την οποία είχε συνευρεθεί ερωτικά, έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία των Τρικάλων και όχι μόνο, με τους γονείς του κοριτσιού να έχουν ήδη προχωρήσει σε σχετική καταγγελία.

Ειδικότερα, η μητέρα του κοριτσιού, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής παρέδωσε στην αστυνομία Τρικάλων το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές της κόρης της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε ότι ο 20χρονος πρώην φίλος της κόρης της «μοίρασε» το βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές σε φίλους και συμμαθητές της. «Πήγαν και είπαν στην κόρη μου ότι κυκλοφορεί αυτό το βίντεο που γράφει και όνομα πάνω. Μίλησα μαζί του και δεν δεχθήκανε να με δούνε ούτε αυτός, ούτε οι γονείς του. Αυτός άρχισε να λέει διάφορα. Ούτε συγνώμη είπαν, αντίθετα με βρίσανε και με κάνανε ρόμπα. Η κόρη μου έχει πέσει σε κατάθλιψη», είπε.

Οι γονείς της μαθήτριας έκαναν την καταγγελία στις 28 Οκτωβρίου και πριν από λίγες ημέρες κατέθεσαν και μήνυση. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το επίμαχο βίντεο, μάλιστα, το κορίτσι όχι μόνο σταμάτησε να πηγαίνει σχολείο, αλλά αρνείται να βγει από το σπίτι. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί από την αστυνομία στην εισαγγελία Τρικάλων.