Ο σύζυγός της σώθηκε καθώς τη στιγμή της σύγκρουσης είχε σηκωθεί από τη θέση του στο βαγόνι νούμερο τρία και είχε πάει στην τουαλέτα.
Το τελευταίο αντίο είπαν στην 34χρονη Αθηνά που βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Η νεαρή μητέρα ενός μικρού παιδιού, η οποία βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο μοιραίο Intercity, ταυτοποιήθηκε χθες το βράδυ και σήμερα κηδεύτηκε στη γενέτειρά της, παρουσία συγγενών και φίλων.
Η σορός της έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη μέσα σε λευκό σφραγισμένο φέρετρο.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της που σπάραζε, φωνάζοντας ότι δεν θέλει να δει τι υπάρχει μέσα στο φέρετρο. «Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, είναι άδικο».
Αξίζει να σημειώθει ότι ο σύζυγός της σώθηκε καθώς τη στιγμή της σύγκρουσης είχε σηκωθεί από τη θέση του στο βαγόνι νούμερο τρία και είχε πάει στην τουαλέτα.
real.gr