Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Δυο νεκροί από πτώση αυτοκινήτου μέσα σε αρδευτικό κανάλι
3 years, 7 months ago
6

Μπροστά σε μια τραγωδία βρέθηκαν, λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ, οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας που κλήθηκαν για τον απεγκλωβισμό αυτοκινήτου από αρδευτικό κανάλι, στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας – Μαραθιάς. Το Ι.Χ. είχε πέσει ανάποδα, μέσα στο νερό με τους δύο επιβάτες του να ανασύρονται νεκροί.

Το Ι.Χ, αυτοκίνητο, με γαλλικές πινακίδες κυκλοφορίας, κινούταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, με ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα στην επαρχιακή οδό, με κατεύθυνση από Μαραθιά προς Αμαλιάδα. Η άγνοια όμως των κινδύνων του δρόμου, είχε σαν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει πάνω στο δεξί προστατευτικό της γέφυρας, το οποίο διαλύθηκε, ενώ στη συνέχεια, το όχημα εκτινάχθηκε πάνω από το αριστερό προστατευτικό και έπεσε μέσα στο νερό.

Το αυτοκίνητο βυθίστηκε αμέσως με τους δυο επιβάτες του να εγκλωβίζονται για πάνω από μισή ώρα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

troxaio1 Περίοικοι που άκουσαν τον δυνατό ήχο από τη σύγκρουση βγήκαν από τα σπίτια τους και όταν είδαν την μια πλευρά της γέφυρας κατεστραμμένη προχώρησαν προς το σημείο, εντοπίζοντας το αυτοκίνητο που μόλις φαινόταν μέσα στο νερό. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, η οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρότατη δύναμη, μαζί με μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
troxaio2
troxaio3

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας αλλά… ήταν πλέον αργά για τους επιβάτες του οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός τους.

Πηγή: ilia.news