Τρόμος στην Αθήνα: Συμμορίες ανηλίκων «χτυπούν» σε κεντρικά σημεία της πόλης, βγάζουν μαχαίρια για ένα κινητό
1 year, 2 months ago
6

Συμμορίες ανηλίκων έχουν σκορπίσει τον τρόμο στην Αθήνα, καθώς δεν διστάζουν να βγάλουν μαχαίρι, προκειμένου να ληστέψουν.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, oι επιθέσεις από νεαρούς σημειώνονται ακόμα και σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους. «Βγάζουν το μαχαίρι, σε σταματάνε. Εκεί παγώνεις, γιατί λες: “Εντάξει, τώρα ή δίνω κινητό, ή θα κάτσω να μαχαιρωθώ χωρίς λόγο”», δήλωσε ένας νεαρός, μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι συμμορίες ανηλίκων στήνουν καρτέρι σε πλατείες και πεζόδρομους σε συνομήλικούς τους και κάνουν τα πάντα για να αρπάξουν ένα κινητό τηλέφωνο, ακόμα και υπό την απειλή μαχαιριού.

 

Αθήνα: Τι δηλώνουν νεαροί για τις επιθέσεις των συμμοριών

«Σε κυκλώνουν 4-5, πάντα να είστε λιγότεροι εσείς, περισσότεροι αυτοί και το πάνε έτσι», λέει ένας νεαρός, μιλώντας για τη δική του περίπτωση. «Είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα, ξύλο στο δρόμο. Είχαμε φάει ξύλο» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

 

«Όποιος έχει ανάγκη, το κάνει. Αλλά δεν είναι αυτό το κίνητρο πάντα. Να πάρει ένα κινητό» σημειώνει ένας άλλος νεαρός, λέγοντας ότι πολλές φορές αυτό γίνεται και ως επίδειξη δύναμης.

enimerotiko.gr