Τσουνάμι αντιδράσεων για τις «ευχαριστίες» Μαρκουλάκη – Αμφιβολίες για τα μέτρα προστασίας
3 years, 6 months ago
6

Φωτιά στο ελληνικό timeline του twitter έχουν βάλει τα σχόλια των χρηστών, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σχολιάζοντας μια ανάρτηση του συγγραφέα, Χρήστου Χωμενίδη στο facebook, o κ. Μαρκουλάκης επιβεβαίωσε δημόσια ότι ουσιαστικά προέτρεψε την πολιτική ηγεσία της χώρας να κρατήσει την πληρότητα των θεάτρων στο 60%, αντίθετα με τους νέους περιορισμούς για την Αττική που ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη ο κ. Χαρδαλιάς και μάλιστα κόντρα στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

«Εάν ό,τι γράφεται αληθεύει (προσωπικά δεν το γνωρίζω), ευχαριστούμε θερμά τον Constantinos Markoulakis για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου και των ανθρώπων του. Και οι πρώτοι άνθρωποι του θεάτρου είναι οι θεατές» σχολίασε ο κ. Χωμενίδης, αναφερόμενος στις πληροφορίες που ήθελαν τον κ. Μαρκουλάκη να επικοινωνεί με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα, με τον ίδιο να το πιστοποιεί δημοσίως.

«Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών» απάντησε ο κ. Μαρκουλάκης, εγείροντας ταυτόχρονα θέμα ως προς τον τρόπο λήψης των αποφάσεων των ειδικών απέναντι στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας.

Αν μη τι άλλο, το σχόλιο του κ. Μαρκουλάκη σήκωσε κύματα αντίδρασης στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς θέτει σε πλήρη αμφισβήτηση τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί μέχρι στιγμής, προκειμένου να υιοθετούνται κάθε φορά νέα μέτρα προστασίας, καθώς αυτά προέκυπταν ως απόρροια των συστάσεων των λοιμωξιολόγων και των επιθυμιών του κ. Μαρκουλάκη ή οποιουδήποτε άλλου επαγγελματία.

Δείτε τα σχόλια:

mark1
mark2
mark3
xomenidis

Πηγή: protothema.gr