Β.Τόπαλος: Εκτάκτως για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου όπου τραυματίστηκε ο 16χρονος Τι ερευνούν οι ιατροδικαστές
1 month, 3 days ago
6

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει αυτήν την ώρα ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, όπου ο 16χρονος πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος, λιποθύμησε στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και δύο εβδομάδες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Το αιμάτωμα που προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό του Βασίλη Τόπαλου δημιουργήθηκε στον δεξιό κρόταφο και σε μέρος του δεξιού τμήματος του εγκεφάλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές θα ερευνήσουν, πλέον, αν αυτό το αιμάτωμα προκλήθηκε κατά την πτώση του όταν λιποθύμησε, ή στον αγώνα προπόνησης που έδωσε λίγο νωρίτερα με Γεωργιανό πυγμάχο ή τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει συγγενείς του 16χρονου, αλλά και όσοι ήταν στο γυμναστήριο, ο νεαρός αθλητής πήγε στην τουαλέτα επειδή δεν ένιωθε καλά. Εκεί εντοπίστηκε λιπόθυμος, ενώ είχε χτυπήσει από την πτώση στο κεφάλι του.

 pronews.gr

Το αγόρι από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 που διακομίσθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραεπείας. Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τελικά ο 16χρονος υπέκυψε στα τραύματα του στις 2 Ιανουαρίου 2023.