Βελόπουλος: Όπλο σε κάθε Έλληνα, όταν θα μπουκάρει ο κάθε Ρομά να γίνεται κόσκινο – Βίντεο
3 years, 4 months ago
6

Στην υπόθεση του θανάτου ενός 18χρονου Ρομά στη Μεσσήνη την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για τη δολοφονία ενός 18χρονου Ρομά στη Μεσσήνη πριν από μερικές ημέρες, αλλά και στις εικόνες έντασης που ακολούθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στο Focus, επεσήμανε πως το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση νόμου στη Βουλή, ώστε «για να έχει άδεια οπλοφορίας ο κάθε Έλληνας στο σπίτι του», συμπληρώνοντας πως «θα κάνουμε τον κάθε Έλληνα πολιτοφύλακα-εθνοφύλακα απ’ άκρη σ’ άκρη» και «όταν μπουκάρει μέσα ο κάθε Ρομά, θα τον κάνει κόσκινο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «όταν μπαίνει μέσα Ρομά σπίτι μου για να μου πειράξει την οικογένειά μου, την εστία μου, την γυναίκα μου, το παιδί μου θα τον κάνω κόσκινο. Θα τον περάσω από κόσκινο, πριονοκορδέλα, δεν με νοιάζει. Όταν μπαίνει σπίτι μου μέσα, θα τον περάσω πριονοκορδέλα. Δεν θα αγγίξει τρίχα από την οικογένειά μου, από τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Τελεία και παύλα».

Επεσήμανε δε την ανάγκη να εκπαιδευτούν και οι γυναίκες: «Να πηγαίνουν έστω μία φορά τον χρόνο να κάνουν χρήση όπλου, να ξέρουν, γιατί έρχονται δύσκολες στιγμές. Και οι άνδρες, φυσικά. Να δω πότε θα καταλάβουν τα κόμματα του συστήματος ότι πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουμε Σπαρτιάτες και Σπαρτιάτισσες».

Ακόμη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στον 63χρονο δράστη, επεσήμανε πως «επειδή πήγε το κατακάθι, ο εγκληματίας ο 18χρονος μπήκε να ληστέψει το σπίτι του και επειδή πήρε την καραμπίνα και τον πυροβόλησε, τον προφυλάκισαν γιατί εκβίαζαν οι εγκληματίες οι Ρομά, που δεν είναι όλοι εγκληματίες, όμως ας τους απομονώσουν οι ίδιοι. Δεν ψάχνω εγώ ποιος είναι καλός και ποιος κακός. Τι έκανε ο άνθρωπος; Αμύνθηκε. Και τον βάλανε φυλακή, τον προφυλάκισαν επειδή βγήκαν σε όλη την Ελλάδα να την κάψουν. Κόρινθο, Καλαμάτα, Μέγαρα. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Στο καράβι και βούλιαγμα».

Επανέλαβε πως θέλει οι Έλληνες να γίνουν Σπαρτιάτες, ενώ αναφέρθηκε στους Ελβετούς που έχουν όπλο σπίτι κι ότι «έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς, γιατί έχουμε Τουρκία απέναντι. Δεν έχουμε Μονακό και Λουξεμβούργο».

Το απόσπασμα από το 18:00 και μετά: