Βιασμός 11χρονης από 24χρονο στη Φθιώτιδα: «Δεν γνωριζα ότι ήταν τόσο μικρή!»
2 years, 9 months ago
6

Ακόμη ένα περιστατικό βιασμού ανήλικης έκανε την εμφάνισή του, αυτή τη φορά στον Νόμο Φθιώτιδας, με μια 11χρονη να καταγγέλει στην ψυχολόγο του σχολείου της έναν 24χρονο λέγοντας πως την βίασε μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας. «Μην πεις τίποτα σε κανέναν για αυτό που έγινε!», φέρεται να είπε ο 24χρονος άνδρας στο άτυχο κορίτσι.

Ο φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη την Παρασκευή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, υποστηρίζει στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες σύμφωνα με πληροφορίες πως «δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μικρή!».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, της επιτέθηκε τουλάχιστον δυο φορές προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σκέψεις του!

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα όταν η άτυχη κοπέλα πήγε στην ψυχολογο του σχολείου της και της αποκάλυψε πως δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άνδρα.

Η ψυχολόγος που χειρίστηκε με λεπτό τρόπο το θέμα, ρώτησε την 11χρονη τι ακριβώς συνέβη και στη συνέχεια ενημέρωσε τον διευθυντή του σχολείου και τους γονείς της.

Εκείνοι με τη σειρά τους μίλησαν με την κόρη τους και κατήγγειλαν άμεσα το συμβάν στην ελληνική αστυνομία, με τους άνδρες της Ασφάλειας να περνούν χειροπέδες στον κατηγορούμενο με συνοπτικές διαδικασίες.

Όπως γράφει το Lamiareport.gr, στη μία απόπειρα να της επιτεθεί, τον αποθάρρυνε το γεγονός ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα στο χώρο όπου συνάντησε τη μικρή, γι αυτό και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να εγκλωβίσει το κοριτσάκι μέσα σε ένα ασανσέρ, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης.

Στη συνέχεια ο 25χρονος απείλησε τη μικρή να μην πει τίποτα σε κανέναν, ενώ ο ίδιος μέσω μηνυμάτων συνέχισε να την παρενοχλεί. Για αυτό τόσο το κινητό τηλέφωνο του 25χρονου όσο και ο φορητός υπολογιστής του κατασχέθηκαν και θα γίνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να «μιλήσουν» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport υπάρχουν μηνύματα που φέρεται να «καίνε» τον νεαρό άνδρα. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τετάρτη προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr πηγές από την περιοχή ο φερόμενος ως δράστης κατάφερε να εγκλωβίσει το ανήλικο κορίτσι στο ασανσέρ ενός κτιρίου και να το βιάσει, χωρίς κανείς από τους ενοίκους να αντιληφθεί το παραμικρό!

Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφοριες ο κατηγορούμενος αντάλλασσε μηνύματα μέσω Instagram με την 11χρονη, ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό του τηλεφωνο προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε επαφές και με άλλες κοπέλες. Οι αστυνομικοί θα ψάξουν εξονυχιστικά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του συλληφθέντα σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε εμπλοκή και σε άλλες αντίστοιχες παράνομες πράξεις.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμόπροσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών.