Βιασμός 12χρονης: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις – Ερευνες για τυχόν εμπλοκή αστυνομικών – Στη φυλακή άλλοι δύο κατηγορούμενοι
1 year, 6 months ago
6

Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, αφού πλέον ερευνάται ακόμα και η εμπλοκή αστυνομικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει άνδρας που φαίνεται να συνομιλεί με την 12χρονη στο fake προφίλ που είχε κατασκευάσει ο Μίχος, χωρίς να επικαλείται την αστυνομική του ιδιότητα, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί ότι είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε τμήμα ασφαλείας.

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, άμεσα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε πειθαρχικό έλεγχο για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στη φρικτή υπόθεση αλλά και σε τι βαθμό είναι η εμπλοκή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να είχε συνομιλίες με την 12χρονη, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν τελικά είχε συναντηθεί μαζί της.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν και τα ψηφιακά ίχνη ενός ακόμα άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει στείλει μηνύματα στο ανήλικο κορίτσι υποδυόμενος τον ένστολο. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν αυτός που παρίστανε τον αστυνομικό είναι ο νεαρός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ ή εάν πρόκειται για άγνωστο πρόσωπο.

«Αν δεν κατεβάσεις την τιμή θα σε μαζέψουμε. Θες να πάρω τα παιδιά και να σε κλείσω μέσα. Θα σε … χωρίς … τζάμπα», φέρεται να έχει γράψει στα μηνύματά του ο άνδρας που υποδύεται τον αστυνομικό ή είναι τελικά αστυνομικός.

Στη φυλακή άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Στο μεταξύ, την προφυλάκιση των δύο εκ των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, διέταξε η ανακρίτρια, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.

Ειδικότερα, η ανακρίτρια διέταξε την προφυλάκιση του 33χρονου συλληφθέντος, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 34χρονος.

Για τον τρίτο ωστόσο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο σε μεγάλο νοσοκομείο υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο και μέχρι τότε θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία, λέγοντας ότι δεν έχουν σχέση με τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, υποστηρίζοντας ότι είχαν συναντηθεί μαζί της, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Στο ίδιο κελί με περιβόητους φονιάδες και βιαστές ο Μίχος

Την ίδια ώρα, στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια.

Μετά την προβλεπόμενη καραντίνα, στην οποία είθισται να μπαίνουν οι κρατούμενοι μετά τη μεταγωγή τους λόγω κορωνοϊού, ο Μίχος μεταφέρθηκε στο κελί στο οποίο θα κρατείται το επόμενο διάστημα.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 53χρονος παιδοβιαστής θα μοιραστεί το ίδιο κελί με τον άνδρα που το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε την 34χρονη Ζωή σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Ξάνθη.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες, στο ίδιο κελί αναμένεται να επιστρέψει και ο Πακιστανός που βίασε και ξυλοκόπησε βάναυσα την Μυρτώ στην Πάρο. 

Σημειώνεται πως στην ίδια πτέρυγα με αυτή στην οποία θα κρατείται ο Ηλίας Μίχος, θα βρίσκεται και ο βιαστής και δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη.