Βιασμός 15χρονου: Συγκλονιστική μαρτυρία για το σπίτι της φρίκης στο Ίλιον – Κορίτσι ούρλιαζε «αφήστε με»
1 month, 9 days ago
6

Μαρτυρία που, εφόσον επιβεβαιωθεί, αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις…

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου αγοριού στο Ίλιον με τις πληροφορίες να διαδέχονται η μια την άλλη και να προσκαλούν σοκ. Έτσι, μετά τα βίντεο ντοκουμέντα, τα οποία δείχνουν του ανήλικους με μαχαίρια και ναρκωτικά μια νέα αποκάλυψη για το σπίτι – κολαστήριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική μαρτυρία, η οποία έρχεται από γείτονα που έμενε πολύ κοντά στην εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία της φρίκης.

Σοκαριστικά βίντεο από τη συμμορία που βίαζε τον 15χρονο: Μαχαίρια και ναρκωτικά

Φρικιαστική μαρτυρία

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίστηκε ο γείτονας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είχε ακούσει το καλοκαίρι ένα κορίτσι μέσα από το σπίτι να ουρλιάζει «Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με».

Συγκεκριμένα ο κάτοικος της περιοχής είπε πως οι φωνές του κοριτσιού του προκάλεσαν τρόμο αλλά δεν κατήγγειλε το περιστατικό. Αν το είχε κάνει, ανέφερε πως ενδεχομένως ο 15χρονος να είχε γλιτώσει από τους βιασμούς και τα βασανιστήρια στα οποία των υπέβαλαν οι συνομήλικοί του.

Πάντως ο γείτονας έκανε λόγο πως πρόκειται για μια συμμορία ανηλίκων, η οποία πράγματι είχε παραβατική συμπεριφορά.

«Η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών μαζευόταν για περισσότερο από έναν χρόνο σε αυτό το σπίτι. Είχαν διαμορφώσει τον πίσω χώρο του σπιτιού για να κάνουν τα πάρτι τους. Έπιναν έβριζαν και φώναζαν. Από την αρχή λέγαμε ότι αυτό δεν θα έχει καλή κατάληξη…» είπε αρχικά.

«Το καλοκαίρι έγινε ένα περιστατικό που μας σόκαρε. Είχε μαζευτεί η παρέα, κάποιοι κάθονταν έξω και ορισμένοι είχαν μπει στο δωμάτιο που βρίσκεται από την πλευρά του δρόμου. Ακούσαμε ξαφνικά φωνές και τρομάξαμε. Ένα κορίτσι φώναζε ‘Όχι μη! αφήστε με, αφήστε με, αφήστε με’. Παγώσαμε. Ήμασταν έτοιμοι να καλέσουμε την αστυνομία αλλά μετά δεν ξανακούσαμε να φωνάζει κάποιος άλλος. Δεν το είχαμε καταγγείλει τότε. Αν το είχαμε κάνει πιθανόν να είχε γλιτώσει τον βιασμό ο 15χρονος. Ελπίζω αυτή η κοπέλα αν τυχόν της έκαναν κάτι τότε να βρει τη δύναμη τώρα που μίλησε και ο μαθητής να καταγγείλει αυτό που συνέβη…» συμπλήρωσε.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για τον βιασμό του παιδιού. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συμμορία ανηλίκων με ορισμένα παιδιά που είναι άκρως παραβατικά. Έχουν εμπλακεί σε επεισόδια» κατέληξε.

Προθεσμία έλαβε ο 8ος κατηγορούμενος

Την ίδια στιγμή, προθεσμία έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ο 8ος κατηγορούμενος, 15χρονος στις 9 Γενάρη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στο Ίλιον.

Βίντεο – Ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας των ανηλίκων

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν και βίντεο τα οποία καταγράφουν εν δράσει τη συμμορία των ανηλίκων στο Ίλιον.

Στα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Open διακρίνεται ένας εκ των μαθητών να κρατάει φαλτσέτα ενώ σε ένα άλλο μέλος της συμμορίας φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών.

in.gr