Βίκυ Πρωτογεράκη: Ο Φιλιππίδης έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες, στην Αναστασοπούλου κι εγώ θα έκανα αγωγή
1 year, 3 months ago
6

H Βίκυ Πρωτογεράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός έχει υπερασπιστεί πολλές φορές δημόσια τον συνάδελφό της, παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου», θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα και να τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες. Θεωρώ ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο, σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Έτσι όπως είναι φτιαγμένη, δεν προκύπτει η απόπειρα από πουθενά. Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου, γιατί να μετανιώσω;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αγωγή που θα καταθέσει ο ηθοποιός στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, δήλωσε: «Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου, κι εγώ θα έκανα αγωγή. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι, ούτε δικαστές. Δεν είναι καθόλου σκληρό που θα της κάνει αγωγή, πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε σε εκείνον».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του ηθοποιού στην υποκριτική και του έστειλε ένα μήνυμα.

«Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και στο τέλος θα δικαιωθεί», σημείωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη.