Βόλος: Άνδρας απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του – Πώς συνέβη η τραγωδία
2 months ago
6

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου στον Νέο Πλάτανο, στον Αλμυρό Βόλου, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένος άνδρας από πυροσβέστες σε φλεγόμενο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:00. Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης του αυτοκίνητου διαπίστωσαν ότι εντός του βρίσκονταν ο οδηγός, που προσδιορίζεται περίπου στα 55 έτη.

Aπό τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης το αυτοκίνητο ανεφλέγη με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να καεί

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός του οχήματος κινούνταν με το αυτοκίνητό του έξω από τον Νέο Πλάτανο και ενώ διέσχιζε μια γέφυρα, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο κενό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης το αυτοκίνητο ανεφλέγη, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να καεί. Είναι άγνωστο αν ο περίπου 55 ετών άνδρας ήταν ζωντανός μετά την πτώση ή αν η φωτιά τον εγκλώβισε και βρήκε τον θάνατο μέσα στις φλόγες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα ενήργησαν 11 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.