Βουλή: Το βλέμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου μόλις συνάντησε τον Τσίπρα – Δείτε φωτογραφίες
1 year, 6 days ago
6

Ήταν ένα από τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν χθες στη Βουλή αφού το πλαίσιο της συζήτησης και της ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ήταν προκαθορισμό, όπως και αποδείχθηκε αφού η κυβέρνηση έλαβε 158 ψήφους. Από τα… παραλειπόμενα λοιπόν ήταν η απρόσμενη αλλά αναμενόμενη συνάντηση που είχαν δύο άλλοτε σύμμαχοι αλλά πλέον άσπονδοι πολιτικοί αντίπαλοι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Αλέξης Τσίπρας

Συγκεκριμένα πριν την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή ο κ. Τσίπρας βρέθηκε να περπατά ανάμεσα στα έδρανα της Βουλής προκειμένου να βρεθεί στο δικό του. Εκείνη την στιγμή πέρασε μπροστά από την κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας στα πάνω αριστερά έδρανα.

Εκεί έτυχε να βρίσκεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία είδε τον κ. Τσίπρα να περνά από μπροστά της και να χαιρετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ… Η ίδια δεν αντέδρασε, ούτε και ο κ. Τσίπρας, αλλά το βλέμμα της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν δηλωτικό των… αισθημάτων που τρέφει για τον κ. Τσίπρα.

Δείτε φωτογραφίες:

konstantopoulou-tsipras-1_2
konstantopoulou-tsipras-12
konstantopoulou-tsipras-13

Άλλωστε, του έχει «επιτεθεί» λεκτικά πολλές φορές για τις επιλογές του, ενώ μετά την παραίτησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «παραιτήθηκε ηττημένος ο πρωτεργάτης της προδοσίας του ΟΧΙ».

Σημειώνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν πρόεδρος της Βουλής και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την υπογραφή μνημονίου τον Σεπτέμβριο 2015 και ήταν αρχικά υποψήφια με τη νεοσυσταθείσα Λαϊκή Ενότητα, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η οποία έλαβε 2,9%, αποτυγχάνοντας να αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Τον Απρίλιο του 2016 συνέστησε το κόμμα της Πλεύση Ελευθερίας και σήμερα βρίσκεται στη βουλή, με 8 βουλευτές.