Ξεσπά η γιαγιά του 19χρονου Άλκη: «Τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρουργοί και φονιάδες»
3 months, 22 days ago
6

Την ώρα που οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να συλλάβουν όλους τους δράστες της φονικής επίθεσης, μια οικογένεια θρηνεί. Αυτή του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του, η γιαγιά του μιλάει και καθηλώνει. Απευθύνεται στους δράστες που βγήκαν για να σκοτώσουν και σε όλα τα παιδιά που πηγαίνουν σε γήπεδα.

«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;» διερωτήθηκε μιλώντας στον Alpha.

«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν και αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση και ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» πρόσθεσε.

Η γιαγιά του 19χρονου ανέφερε ότι ο Άλκης ήταν οπαδός του Άρη και πήγαινε στο γήπεδο ενώ όπως κάθε παιδί έχει την ομάδα του, αλλά ήταν άκακος σαν άνθρωπος. «Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν» πρόσθεσε η θεία του.

«Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο» συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.