«Ξημερώνει η μέρα που ο Γιάννης μας θα ξαναγεννηθεί!»: Βρέθηκε δότης που θα σώσει τη ζωή του 17χρονου μαχητή
3 years, 9 months ago
6

«Ξημερώνει η μέρα που ο Γιάννης μας θα ξαναγεννηθεί!»: Βρέθηκε δότης που θα σώσει τη ζωή του 17χρονου μαχητή

To σπουδαιότερο δώρο ζωής!

Δότης: Πρόκειται για τον Γιάννη Κορδίλα. Ο ίδιος είναι ηλικίας δεκαεπτά ετών και πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β. Το ενδιαφέρον από τους συμπολίτες του ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Η στήριξη του κόσμου ήταν τεράστια και το παιδί επέστρεψε νικητής από τη Γερμανία. Αυτό, διότι όλα πήγαν καλά. Αναλυτικότερα:

Δότης: Τι ανέφερε στην ανάρτησή της, η μητέρα του Γιάννη
Όπως ανέφερε προ λίγων ωρών σε ανάρτησή της η μητέρα του, κ. Στέλλα Χανιώτη, βρέθηκε ο κατάλληλος δότης. Έδωσε μυελό των οστών για το παιδί της. Ήταν το σπουδαιότερο δώρο της ζωής του! Εφόσον η μεταμόσχευση ολοκληρωθεί με την ίδια επιτυχία, το παιδί θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα νικητής και να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά, όπως δικαιούται κάθε παιδί.

Η μητέρα του Γιάννη, μέσω της σελίδας που έχει δημιουργηθεί για το παιδί, ευχαριστεί για ακόμα μία φορά όσους συνέβαλλαν στο να έχει το παιδί την θετική αυτή πορεία, ενώ υπόσχεται να μας κρατήσει ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις.

Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε πρώτα απ’όλα να συγχαρούμε την ίδια τη μητέρα που έχει κινήσει γη και ουρανό για να σώσει το παιδί της και βέβαια να ευχηθούμε ο 17χρονος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν γερός στο σπίτι του.

Τέλος, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε όλοι εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και να αυξήσουμε έτσι τις πιθανότητες να σωθούν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι από τις πιο φονικές μορφές καρκίνου.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ,
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ!
Ο ΔΟΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΜΥΕΛΟ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ!
Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!
ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!
ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ ΜΑΣ!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ,
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ