Ζητούν σημαίες της “Ανεξάρτητης Θράκης” στα τζαμιά – Θα ακολουθήσει Αυστρία & Γαλλία η Αθήνα;
3 years, 7 months ago
6

Τη σημαία της “Ανεξάρτητης Θράκης” στα τζαμιά ζητούν οι γνωστοί Έλληνες πολίτες που δικαίως υποπτευόμαστε πως βρίσκονται σε άρτια συνεργασία με το τουρκικό προξενείο και τους υπαλλήλους της MIT που το στελεχώνουν.

Τη στιγμή που Γαλλία και Αυστρία κλείνουν τα τζαμιά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τη ρητορική μίσους της Άγκυρας, η Αθήνα συνεχίζει να επιτρέπει διεκδικήσεις επί ελληνικών εδαφών χωρίς απολύτως καμία ποινή για τους υπεύθυνους.

Ο γνωστός ανθέλληνας Φερούχ Οζκάν γράφει στο FB τα εξής:

“Αν στα τζάμια μας στην Ελλάδα υπάρχει ελληνική σημαία τότε αποτελεί ιστορική ευθύνη δίπλα να αναρτηθεί η σημαία της δυτικής Θράκης. Αν στις εκκλησίες κυματίζει η κίτρινη σημαία τότε στα τζάμια μπορεί να κυματίζει και η σημαία μας. Για αυτό για την ηθική στήριξη των Τούρκων της δυτικής Θράκης θα είναι αρκετή μία απόφαση από τη συμβουλευτική επιτροπή της  τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και μία γραπτή απόφαση από τους εκλεγμένους μουφτήδες μας”.

Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους συντοπίτες μας που έκαναν like στην ανθελληνική αυτή ανάρτηση του Φερρούχ, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr