16 χρόνια μετά την εξαφάνισή της: Οι γονείς της μικρής Μαντλίν έκαναν την ανακοίνωση που συγκλόνισε τους πάντες
1 year, 1 month ago
6

Η συγκινητική ανακοίνωση των γονιών της Μαντλίν ΜακΚάν 16 χρόνια μετά την εξαφάνιση της

Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν με αφορμή τα 16 χρόνια από την εξαφάνιση της κόρης τους εξέδωσαν μια ανακοίνωση και δημοσίευσαν ένα συγκινητικό ποίημα.

 

 

Όπως αναφέρει ο independent.co.uk, έκαναν ανάρτηση στον επίσημο ιστότοπο Find Madeleine Campaign, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν, όπου δήλωσαν: «Σήμερα συμπληρώνονται 16 χρόνια από την απαγωγή της Μαντλίν. Ακόμα λείπει… Είναι δύσκολο να βρούμε λέξεις για να μεταφέρουμε αυτό που νιώθουμε. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και περιμένουμε μια σημαντική ανακάλυψη. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας – βοηθάει πραγματικά».

Μάλιστα, αφιέρωσαν στην κόρη του ένα ποίημα με τίτλο «The Contradiction», γραμμένο από την Κλερ Πόλαρντ. Μέρος του ποιήματος λέει: «Η απουσία έρχεται σε αντίθεση με τον εαυτό της: το γεγονός ότι λείπει φέρνει στο νου αυτό που μας λείπει. Δεν μπορώ να σε κρατήσω, αλλά το κάνω: σε παρακαλώ άσε με να σε κρατήσω στο κεφάλι μου και εκεί που είσαι τώρα, κράτα με και εμένα».

Υπενθυμίζεται, πως η Μαντλίν ήταν τριών ετών όταν εξαφανίστηκε από ένα εξοχικό διαμέρισμα στην Praia da Luz στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007. Η δήλωση των γονιών της έρχεται δύο εβδομάδες αφότου ένα γερμανικό δικαστήριο δήλωσε ότι αποφάσισε να μην εκδικάσει την υπόθεση σεξουαλικών αδικημάτων εναντίον ενός άνδρα που είναι ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Ο Μπρίκνερ, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση της Μαντλίν, αναγνωρίστηκε ως ύποπτος για φόνο στην υπόθεση ΜακΚάν από Πορτογάλους αξιωματούχους τον Ιούνιο του 2020.