Αδελφές μαχαίρωσαν φύλακα 27 φορές γιατί τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα
3 years, 5 months ago
6

Δύο αδελφές κρατούνται για απόπειρα φόνου εκ προμελέτης, στο Ιλινόι, καθώς κατηγορούνται πως μαχαίρωσαν έναν φύλακα ιδιωτικής εταιρείας όταν τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα και να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό χεριών. 

Οι δύο αδελφές μπήκαν στο κατάστημα που το θύμα, ένας άνδρας 32 ετών, εργάζεται και διαπληκτίστηκαν μαζί του, σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο. Η εισαγγελία της Κομητείας Κουκ ανέφερε ότι ο άνδρας είπε στις δύο αδερφές πως πρέπει να φορούν μάσκα και να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό χεριών.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά η Τζέσικα Χιλ, 21 ετών, μαχαίρωσε στην πλάτη, στο λαιμό και στα χέρια τον άνδρα, 27 φορές. Η αδελφή της, Τζέιλα Χιλ, 18 ετών, κρατούσε ακινητοποιημένο στο έδαφος το θύμα ενώ του τραβούσε τα μαλλιά, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά. Η αστυνομία ανέφερε πως το θύμα είναι σε σταθερή κατάσταση.

Η αστυνομία αναφέρει πως οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά το συμβάν, με ήσσονος σημασίας τραύματα, και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Δεν έχει καταβληθεί εγγύηση για τις δύο γυναίκες. Θα εμφανιστούν σε δικαστήριο στις 04 Νοεμβρίου. Δεν είναι σαφές αν έχουν δικηγόρο στην παρούσα φάση.

Πηγή : lifo.gr