Ακροαριστερές ομάδες ετοιμάζονται για ένοπλη κατάληψη της εξουσίας στις ΗΠΑ
3 years, 6 months ago
6

«Πρόκειται να βεβαιωθούμε ότι ο Τραμπ θα φύγει». Με αυτό το σύνθημα ακροαριστερές ομάδες στις ΗΠΑ ετοιμάζονται για ένοπλη δράση αν κερδίσει τις εκλογές ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών και ετοιμάζονται να καταλάβουν την Ουάσινγκτον και τις διοικητικές υπηρεσίας της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η ομάδα Shut Down DC διακηρύσσει ότι «Θα είναι στους δρόμους πριν τελειώσει η ψηφοφορία», υποστηρίζοντας ότι «Ο Τραμπ δεν θα φύγει από το γραφείο χωρίς μαζική κινητοποίηση και άμεση δράση».

Και είναι μόνο μία από τις ομάδες που ετοιμάζονται να «πυρπολήσουν» τις ΗΠΑ αν δεν εκλεγεί ο Τ.Μπάιντεν.

«Την Ημέρα των Εκλογών, όταν έχετε ψηφίσει, ελάτε μαζί μας στο Black Lives Matter Plaza», δηλώνει το μανιφέστο της ομάδας. “Καλούμε όλους όσοι συμφωνούν με αυτές τις οργανωτικές αρχές να συνεργαστούν για να πραγματοποιήσουν αυτήν την εξέγερση. Θα σιγουρευτούμε ότι θα φύγει ο Τραμπ. ”

Οι φασίστες αριστεροί που επιζητούν την πραξικοπηματική καθαίρεση του Ν.Τραμπ ακόμα και αν νικήσει, απειλούν να μην του επιτρέψουν να κυβερνήσει ούτε καν μέχρι στις 20 Ιανουαρίου που εκ των πραγμάτων παραδίδει ένας πρόεδρος την εξουσία αν λήξει η θητεία του.

Η εξτρεμιστική ομάδα σχεδιάζει να μπλοκάρει αυτοκινητόδρομους, να κλείσει λιμάνια και να καταλάβει κρατικά κτίρια εάν ο Τραμπ «Προσπαθήσει να κλέψει τις εκλογές» (δηλ. να κερδίσει), ενώ δεσμεύεται επίσης να παρενοχλήσει μέλη του Κογκρέσου στα σπίτια τους.

«Θα τους συναντήσουμε στο σιδηροδρομικό σταθμό ή στα αεροδρόμια ή εάν οδηγούν στην πόλη μπορούμε να τους συναντήσουμε στα σπίτια τους», δηλώνει η ομάδα.

!Η έκκληση του Shut Down DC και οι σκοποί της φυσικά έχουν αποκρυβεί από τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ που υποστηρίζουν τον Τ.Μπάιντεν