Άλλα κόλπα: Τον χώρισε η σύντροφος του λίγες μέρες πριν παντρευτούν αλλά δεν τα έβαψε μαύρα – Παντρεύτηκε τον εαυτό του (Video)
3 years, 5 months ago
6

Τι και εάν δήλωνε ερωτευμένος και έτοιμος να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του. Όλα ήταν έτοιμα για το γάμο και λίγες ημέρες πριν την τελετή, η γυναίκα τον χώρισε και έφυγε. Τον παράτησε σύξυλο στο νησί όπου θα γινόταν ο γάμος μαζί με όλους τους καλεσμένους αμανάτι.

Ο Ντιόγκο Ρομπέλο όμως, παρά το γεγονός ότι τον άφησε στα κρύα του λουτρού η Βίτορ Μπουένο, δεν τα έβαψε μαύρα. Όχι μόνο δεν ακύρωσε την τελετή, όχι μόνο δεν έδιωξε τους καλεσμένους που ήδη είχαν φτάσει στο νησί, αλλά αποφάσισε να παντρευτεί το εκλεκτό άτομο της καρδιάς του, τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο γάμος έγινε κανονικά με παπά και με κουμπάρο και Ντιόγκο παντρεύτηκε τον εαυτό του. «Σήμερα είναι μία από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής μου γιατί είμαι με τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο και γιορτάζω κάτι που θα ήταν τραγωδία, αλλά το έκανα κωμωδία», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ανάλυσα την κατάσταση για μήνα και αποφάσισα οτι θα πρέπει να εκτιμήσω περισσότερο τον εαυτό μου. Έκανα την τελετή και 40-50 από τους καλεσμένους ήρθαν κανονικά.»