Αλλαλάζοντες Τούρκοι εισέβαλλαν σε καθολική εκκλησία στην Βιέννη
3 years, 5 months ago
6

Μετά την Γαλλία και η Αυστρία συγκλονίζεται από το μίσος των τούρκων και των τουρκόφιλων ισλαμιστών του Ερντογάν.

«Οι τούρκοι πέρασαν τις πύλες της Βιέννης», υποστηρίζουν ευρωπαίοι αναλυτές και πολιτικοί, Μετά και την επίθεση εκατοντάδων τούρκων σε καθολική εκκλησία στην Βιέννη. Γεγονός που έκανε τον καγκελάριο της Αυστρίας Κουρτς να ταυτιστεί πλήρως με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και να κηρύξει τον πόλεμο στο πολιτικό Ισλάμ όπως είπε.

Άργησε χαρακτηριστικά. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει όταν αποκαλύφθηκε πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είχαν οργανώσει σχέδιο δολοφονίας αυστριακών πολιτικών εντός αυστριακού εδάφους. Απλώς η σημειολογία της επίθεσης του τουρκικού όχλου σε εκκλησία, αποδεικνύεται πολύ χειρότερη ακόμα και από ένα παρακρατικό σχέδιο που στρέφεται ενάντια στην ίδια την Δημοκρατία της Αυστρίας.

Πριν και μετά την απόφαση είχαμε τις επιθέσεις σε γαλλικές εκκλησίες. Τον αποκεφαλισμό γυναικών εντός χριστιανικού ναού και την απόπειρα δολοφονίας του ελληνορθόδοξου ιερέα της εκκλησίας στην Λυών. Τα σημάδια ήταν πολλά και η Ευρώπη έκανε πως δεν έβλεπε. Όπως και το 1682, πανηγύριζε για την απελευθέρωση της Βιέννης την ώρα που η κοιτίδα της Ευρώπης, η Ελλάδα και τα εδάφη της βυζαντινής αυτοκρατορίας δηλαδή βρίσκονταν υπό τουρκική κατοχή.

Η πολιορκία των τούρκων στην Βιέννη

Ας είναι δίδαγμα για τους ευρωπαίους ότι όσο ο Ερντογάν και οι τούρκοι στρέφονται κατά της Ελλάδος, θα στρέφονται και κατά της Ευρώπης. Και αυτή τη φορά, δεν βρίσκονται έξω από τις πύλες της Βιέννης για να την πολιορκούν. Έχουν περάσει εντός των τειχών, με εκατομμύρια τούρκους και ισλαμιστές έτοιμος να χτυπήσουν κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Εάν λοιπόν η Ευρώπη δεν αντιδράσει τώρα, είναι βέβαιο ότι οι τούρκοι θα καταφέρουν αυτό που δεν καταλφεραν.

newsbreak.gr