Μπέιμπι σίτερ πέταξε στα σκουπίδια 8 μηνών μωρό επειδή τσακώθηκε με τη μάνα
3 years, 4 months ago
6

Η 24χρονη μπέιμπι σίτερ, Αντιάνα Βελέζ, από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες ότι πέταξε ένα κοριτσάκι οκτώ μηνών στα σκουπίδια, αφού πρώτα επιτέθηκε στη μητέρα του.

Το μωρό βρέθηκε, με καψίματα στα χέρια να τουρτουρίζει από το κρύο και να κλαίει, σε σκουπιδοτενεκέ έξω από συγκρότημα κατοικιών στο Νιου Χέιβεν, στο Κονέκτικατ, στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία της περιοχής συνέλαβε την 24χρονη Βελέζ, που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στην 21χρονη μάνα του μωρού, νωρίτερα την ίδια μέρα σε καβγά σε βενζινάδικο, προτού εγκαταλείψει το βρέφος στα σκουπίδια.

Το μωρό βρέθηκε μόνο χάρη στην παρατηρητικότητα ενοίκου της πολυκατοικίας, που πετώντας τα σκουπίδια ανακάλυψε τη μικρούλα, τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη.

Στην αρχή, ο Πέρι Ντένις άκουσε το κλάμα από τον σκουπιδοτενεκέ και νόμισε ότι πρόκειται για γατί, πριν τελικά δει το μωρό.

«Έκλαιγε κι έτρεμε από το κρύο. Αμέσως είδα τα  χέρια. Και τα δύο ήταν καμένα, ιδίως το δεξί χεράκι» λέει ο ένοικος που ανακάλυψε τη μικρούλα.

«Ακόμα γυρνάει στο μυαλό μου πώς κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο» αναφέρει. Οι κάτοικοι του κτιριακού συγκροτήματος αμέσως πήραν το μωρό και ειδοποίησαν αστυνομία και πρώτες βοήθειες.

Κι ενώ η 24χρονη μπέιμπι σίτερ κατηγορείται για την εγκατάλειψη του βρέφους, οι αρχές ακόμη δεν έχουν διαπιστώσει πώς κάηκαν τα χέρια του μωρού.

Η Βέλεζ συνελήφθη την Τρίτη κι έκτοτε κρατείται, ενώ έχει οριστεί εγγύηση 500 χιλ. δολαρίων (426 χιλ. ευρώ περίπου).

 

Δείτε το βίντεο:

 

[sputniknews.gr]