«Χαμός» στην Ιταλία: «Η κυβέρνηση έδινε εντολές στους “ειδικούς” τι να εισηγούνται για την αντιμετώπιση του Covid-19»! Στην Ελλάδα;
11 months, 19 days ago
6

Στο Ιταλικό Rete4 αποκαλύφτηκαν νέες αδημοσίευτες λεπτομέρειες σχετικά με την διαχείριση της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 και μετά από τις οποίες προκύπτει ότι η κυβέρνηση έδινε εντολές στους «ειδικούς» για τις εισηγήσεις που θα έκαναν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά στα ψεύδη που ειπώθηκαν για τον Covid-19 όπως προκύπτουν από την έρευνα της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο και για μυστικές υποκλοπές συνομιλιών μεταξύ πολιτικών και της CTS (Επιστημονική Επιτροπή των Ειδικών)!

Γίνεται μια προσπάθεια αναπαράστασης ορισμένων συνομιλιών μεταξύ του Σίλβιο Μπρουζαφέρο (πρώην επικεφαλής της Τεχνικής Επιστημονικής Επιτροπής ή αλλιώς CTS και ακόμα πρόεδρος του ISS [Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας]) και του Ρομπέρτο Σπεράντσα, του τότε Υπουργού Υγείας.

pronews.gr

Βάσει των ισχυρισμών, από τις παρακολουθήσεις της Εισαγγελίας προκύπτει ότι το CTS (Επιστημονική Επιτροπή των Ειδικών) δεν εισηγήθηκε συστάσεις στον Υπουργό Σπεράντσα, αλλά αντιθέτως λάμβανε εντολές από τους πολιτικούς για το τι θα εισηγείται.