Χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών χτίζει μόνη της το σπίτι για την οικογένειά της και το εσωτερικό του μαγεύει
2 years, 4 months ago
6

Χωρισμένη μητέρα με δύο παιδιά από την Αυστραλία, έφτιαξε το σπίτι τους μόνη της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

 

Η 27χρονη μαμά από την Αυστραλία, Charlotte Sapwell, αφού ο γάμος της τελείωσε, έμεινε με τα δυο της παιδιά χωρίς σπίτι και οι τιμές για την αγορά καινούργιου ήταν απαγορευτικές.

Δεν έμεινε όμως με σταυρωμένα χέρια, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έφτιαξε ένα όμορφο μικρό σπίτι στο οικόπεδο του πατέρα της, δίνοντας απίστευτη χαρά στα αγόρια της.

Αντί να πάρει δάνειο για την αγορά ενός σπιτιού, αποφάσισε να φτιάξει το δικό της, με διαστάσεις 3×6 στην αυλή του πατέρα της.

Χωρισμένη μητέρα με μόλις 13.000 δολάρια, έφτιαξε το σπίτι που ζει με τους γιους της

“Το έκανα από ανάγκη, γιατί έπρεπε να βρω μία στέγη για τα παιδιά μου. Επειδή ο παππούς μου είναι πολύ καλός τεχνίτης και επειδή δεν είχα άλλη επιλογή, ήμουν έτοιμη να μάθω – αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας”, υπογράμμισε η 27χρονη.

Με τη βοήθεια του παππού της, η Charlotte κατάφερε να φτιάξει το δικό της σπίτι μέσα σε 5 μόλις μήνες κι επισημαίνει πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να χτίσει το σπίτι στο οποίο θα έμενε.

Το σπίτι στοίχισε 13.000 δολάρια και το καλύτερο είναι πως δεν χρωστάει σε καμία τράπεζα χρήματα και μπορεί να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των αγοριών της, 2 και 6 ετών.

 

“Μας αρέσει πολύ το να ζούμε σε ένα τόσο μικρό σπίτι. Ο σκοπός μου τώρα είναι να μαζέψω χρήματα για να αγοράσω ένα οικόπεδο και να χτίσω άλλο ένα μικρό σπίτι εκεί, αφού ξεπληρώσω τον παππού μου”, σημείωσε η 27χρονη.

Χωρισμένη μητέρα έφτιαξε μόνη της το σπίτι τους

Χωρισμένη μητέρα έφτιαξε μόνη στο σπίτι τους

 

Χωρισμένη μητέρα έφτιαξε μόνη το σπίτι τους

 

enimerotiko.gr