Δύσκολες ώρες για τον Μπερλουσκόνι: Στην εντατική με αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα
1 year, 29 days ago
6

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με έντονη δύσπνοια, λόγω προβλημάτων στο καρδιακό και αναπνευστικό σύστημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, 86 ετών, νοσηλεύεται στην εντατική μετά από καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα όπως αποκάλυψε μέλος του περιβάλλοντός του.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa ανέφερε ότι εισήχθη το πρωί της Τετάρτης και η τρέχουσα κατάστασή του είναι «σταθερή».

Ο Μπερλουσκόνι έχει υποστεί επανειλημμένες κρίσεις ασθένειας τα τελευταία χρόνια, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό 2020 και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις την περασμένη εβδομάδα. Ο τέσσερις φορές πρωθυπουργός υποβλήθηκε επίσης σε μεγάλη εγχείρηση καρδιάς το 2016 και έχει υποφέρει από καρκίνο του προστάτη.

Ο Μπερλουσκόνι, ο ηγέτης του δεξιού κόμματος Forza Italia, είναι γνωστός για την εμπλοκή του σε σεξουαλικά σκάνδαλα, κυρίως για τη διοργάνωση των διαβόητων «bunga bunga» πάρτι στη βίλα του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης διατηρεί επίσης σχέση με την 33χρονη βουλευτή της Forza Italia Marta Fascina – η οποία είναι 53 χρόνια νεότερή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

real.gr