Επίθεση Τραμπ σε πρίγκιπα Χάρι: Πρόδωσε τη Βασίλισσα, αυτό είναι ασυγχώρητο
2 months, 1 day ago
6

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέστησε σαφές ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στην δική του προστασία, εάν επιστρέψει στην προεδρία των ΗΠΑ, αφού ο ίδιος θεωρεί «ασυγχώρητη» την προδοσία του Βρετανού γαλαζοαίματου στο πρόσωπο της εκλιπούσας γιαγιάς του.

Μιλώντας σε ένα συνέδριο συντηρητικών το περασμένο Σάββατο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επέκρινε τον διάδοχό του, Τζο Μπάιντεν, για την υπερβολική αβρότητα που επέδειξε απέναντι στο ζεύγος των Σάσεξ από τότε που αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια τον Ιούνιο 2020.

Υπενθυμίζεται ότι το καθεστώς μετανάστευσης του 39χρονου γιου του βασιλιά Καρόλου βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας μήνυσης που κατέθεσε το συντηρητικό think tank Heritage Foundation εις βάρος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Ειδικότερα, το Heritage Foundation αμφισβητεί ότι ακολουθήθηκαν τα σωστά πρωτόκολλα για να επιτραπεί η είσοδος του Χάρι στη χώρα, αφού ο ίδιος είχε παραδεχτεί στα απομνημονεύματά του με τίτλο Spare ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών στο παρελθόν.

Ο Τραμπ προειδοποίησε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα έχει τη δική του προστασία εάν κερδίσει τις εκλογές του 2024 και γίνει ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ. «Εγώ δεν θα τον προστάτευα. Πρόδωσε τη βασίλισσα. Αυτό είναι ασυγχώρητο. Θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνος του αν ήταν στο χέρι μου», είπε ο πρώην πρόεδρος.

Ερωτηθείς σχετικά με την προσέγγιση της κυβέρνησης Μπάιντεν στο ζήτημα των Σάσεξ, άφησε να εννοηθεί ότι το ζεύγος απολαμβάνει ειδικά προνόμια: «Νομίζω ότι υπήρξαν υπερβολικά ευγενικοί απέναντί του μετά από αυτό που έκανε», είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από New York Post