Ετοιμάζεται χτύπημα κατά Ρωσίας και Λευκορωσίας – Τι αναφέρει δημοσίευμα
1 year, 1 month ago
6

Τι είναι η BYPOL…

Η Δύση ψάχνει να βρει τρόπο να αποδυναμώσει το μέτωπο Ρωσίας και συμμάχων, χωρίς ο πλανήτης να οδηγηθεί σε παγκόσμια σύρραξη, η οποία θα οδηγήσει σε πισωγύρισμα την τεχνολογία παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω τεχνητής νοημοσύνης που προωθείται!

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με δημοσίευμα, αρκετοί εξόριστοι Λευκορώσοι παρακολουθούν εκπαίδευση μάχης για την ανατροπή του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο. Η εκπαίδευση διεξάγεται από την BYPOL – μια οργάνωση που ιδρύθηκε από πρώην αξιωματικούς των πληροφοριών της Λευκορωσίας.

Τελικός σκοπός είναι να χτυπηθεί η στρατιωτική σύμπραξη Ρωσίας Λευκορωσίας, την ώρα που η Μόσχα τοποθετεί στην χώρα πυρηνικές κεφαλές!!!

Όπως γράφει το γερμανόφωνο Russia Today:

 

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, η Λευκορωσία εξέλεξε πρόεδρο. Ως αντίδραση στο 80 τοις εκατό των ψήφων που έλαβε επίσημα ο Αλεξάντερ Λουκασένκο, άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους. Οι διαδηλωτές είχαν ζητήσει νέες εκλογές και την απελευθέρωση όλων των κρατουμένων διαδηλωτών. Κανένα από τα αιτήματα δεν ικανοποιήθηκε. Αργότερα συνελήφθησαν εκατοντάδες κακοποιοί, πολλοί από τους οποίους καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για οργάνωση μαζικών ταραχών και υποκίνηση κοινωνικού μίσους. Ο Λουκασένκο εξακολουθεί να είναι ο αρχηγός του κράτους της Λευκορωσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times , πρώην μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας της Λευκορωσίας εκπαιδεύουν τώρα ανθρώπους για ένοπλη εξέγερση. Στόχος είναι η ανατροπή της κυβέρνησης στο Μινσκ. Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας μίλησαν με τους εκπαιδευόμενους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλοι αυτοί εκπαιδεύονται στο Πόζναν εδώ και αρκετούς μήνες. “Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε τον ειρηνικό τρόπο. Το κράτος δεν κερδίζει ποτέ την ελευθερία του χωρίς αίμα”, εξήγησε ένας από τους Λευκορώσους με το κωδικό όνομα Dedushka (παππούς). “Η κόρη μου δεν ξέρει ότι είμαι εδώ. Της είπα ότι παίζω paintball. Όμως ήρθα εδώ για να προετοιμαστώ για τον αγώνα για την Λευκορωσία”, είπε η 42χρονη εθελόντρια.

Η μαχητική εκπαίδευση οργανώθηκε από την BYPOL, μια ομάδα πρώην αξιωματικών πληροφοριών που εγκατέλειψαν τη Λευκορωσία στον απόηχο των διαδηλώσεων του 2020, ανέφερε η εφημερίδα. Το Μινσκ είχε ήδη χαρακτηρίσει την BYPOL ως εξτρεμιστική ομάδα. Μεταξύ άλλων, τα μέλη είχαν αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση σε ρωσικό αναγνωριστικό αεροσκάφος σε αεροδρόμιο στο Matschulishchi κοντά στην πρωτεύουσα Μινσκ τον Φεβρουάριο.

Ο Λουκασένκο δήλωσε στις αρχές Ιουνίου ότι οι δυτικές χώρες ετοίμαζαν ένα βίαιο σενάριο για αλλαγή εξουσίας στην χώρα του. Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέλη παράνομων ένοπλων ομάδων» εκπαιδεύονται στην Πολωνία, την Λιθουανία και την Ουκρανία. Στόχος είναι η ίδρυση «εξτρεμιστικών κυττάρων» στνη Λευκορωσία, σύμφωνα με τον Λουκασένκο: “Οι άνθρωποι είναι ήδη έτοιμοι να έρθουν εδώ με τα όπλα στο χέρι. Γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην υπεράσπιση των συνόρων μας”.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε την Δευτέρα ότι η Μόσχα δεν έχει συγκεκριμένες πληροφορίες για την προετοιμασία πραξικοπήματος στην Λευκορωσία. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έκθεση δεν περιέχει συγκεκριμένες πληροφορίες. «Το μόνο πράγμα που παραμένει προφανές είναι ότι τόσο το Μινσκ όσο και η Μόσχα έχουν πολλούς εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν τους πειράζει να επηρεάσουν την σταθερότητά μας, την σταθερότητα της Λευκορωσίας και την σταθερότητα της Ρωσίας», είπε.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL

el.gr