Έτσι αποκάλεσε πάστορας τον Θεό!!! Ξεκινά νέα εποχή, αναφορά και στην Ελλάδα
1 year, 1 month ago
6

Το 38ο Συνέδριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Νυρεμβέργη.

Το κήρυγμα στην τελετή λήξης δόθηκε από τον Quinton Ceasar, έναν νεαρό Νοτιοαφρικανό πάστορα που – μαζί με την πάστορα Eva Ceasar – εργάζεται στο Friedenskirche Wiesmoor στην Ostfriesland από το 2021.

Στο κήρυγμά του, ο νεαρός πάστορας χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από τους περίπου 18.000 επισκέπτες της εκδήλωσης στην κεντρική αγορά της Νυρεμβέργης, καθώς ξεδίπλωνε την ιδεολογία της νέας διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

Αναφέρθηκε στα «νέα χαρακτηριστικά» του Θεού, όπως τα ονομάζουν, στο μεταναστευτικό και την Ελλάδα, ενώ είπε πως αυτή τώρα είναι η τελευταία γενιά!!!

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

 

«Τώρα είναι η ώρα να πούμε ότι είμαστε όλοι η τελευταία γενιά.

Τώρα είναι η ώρα να πούμε “Οι ζωές των μαύρων πάντα έχουν σημασία”.

Τώρα είναι η ώρα να πούμε ότι ο Θεός είναι queer!

Τώρα είναι η ώρα να πούμε ότι δεν αφήνουμε κανέναν να πεθάνει.

Τώρα είναι η ώρα να πούμε ξανά, πως στέλνουμε ένα πλοίο και πολλά άλλα. Δεχόμαστε κόσμο σε ασφαλή καταφύγια της Ελλάδας.

Ο Ιησούς, ο ίδιος πρόσφυγας, φυγάς, αιτών άσυλο λέει παρακαλώ όχι μόνο ανοίξτε τις καρδιές σας, ανοίξτε τα σύνορά σας!».

 

Σε άλλο σημείο δήλωσε:

«Τώρα είναι η ώρα να επιμείνουμε στην απελευθερωτική αγάπη του Ιησού και όχι στους θεσμούς, όχι στα λόγια, όχι στην παράδοση, όχι στην εξουσία, όχι στην κληρονομιά και όχι στην ετεροκανονικότητα. Παρακαλώ προσκολληθείτε στην αγάπη που απελευθερώνει Προσκολληθείτε στην αγάπη του Θεού που ελευθερώνει (σ.σ. Ποιός θεός όμως;;; Ο Χριστός δεν έχει ξεστομίσει ποτέ τέτοια πράγματα).”

 

Δείτε απόσπασμα:

 

 

photo freepik

el.gr