Έτσι οι Ρώσοι μπορούν να στείλουν τη Δύση 100 χρόνια πίσω, πριν καν πέσουν πυρηνικά!!
1 year, 28 days ago
6

«Αυτά θα είναι τα νέα ασφαλή σύνορά μας».

Μία νέα “τρομακτική” παρέμβαση έκανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Βλαντιμίρ Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε σε πυρηνικά ολοκαυτώματα και βομβαρδισμούς δυτικών πόλεων, αλλά για κάτι που οι περισσότεροι δεν έχουν καν στο μυαλό τους!

Το σαμποτάζ των τεράστίων διαστάσεων δικτύων υποθαλάσσιων καλωδίων που συνδέουν τηλεφωνικά και ιντερνετικά τις ηπείρους, με έμφαση (εννοείται) τις δυτικές χώρες (ΗΠΑ, Ευρώπη).

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;; Ακαριαία επιστροφή των κοινωνιών μας δεκαετίες πίσω, χωρίς καν να χρειαστεί να πέσει ούτε μία πυρηνική βόμβα!!

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Δύο σκέψεις για καλημέρα:

1.Χθες ο Πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας αποστρατιωτικοποιημένης νεκρής ζώνης στην Ουκρανία για την ασφάλεια της χώρας μας. Δεδομένων των εχθρικών αποφάσεων για τον εφοδιασμό του καθεστώτος του Κιέβου με ολοένα και περισσότερα όπλα μεγάλης εμβέλειας, μια τέτοια γραμμή θα πρέπει να περάσει κατά μήκος των συνόρων του Λβιβ (Πολωνικό Lemberg) προκειμένου να διαδραματίσει πραγματικό αμυντικό ρόλο. Τότε αυτά θα είναι τα νέα ασφαλή σύνορα αυτού που κάποτε ονομαζόταν «Ουκρανία».

2. Εάν προχωρήσουμε από την αποδεδειγμένη συνενοχή των δυτικών χωρών στην υπονόμευση των (αγωγών) Nord Streams, τότε δεν μας μένει κανένας, έστω ηθικός, περιορισμός για να απέχουμε από την καταστροφή των καλωδιακών επικοινωνιών των εχθρών μας, που βρίσκονται στον πυθμένα του ωκεανού».

 

freepik photo

el.gr